Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Κρίμα»

Σε τρεις τελικούς πρωταθλητριών Ευρώπης έχει λάβει συμμετοχή η Ατλέτικο και τους έχασε όλους. Δύο εξ’ αυτών μάλιστα από τη συμπολίτισσα Ρεάλ! Είναι ΚΡΙΜΑ για αυτή την ομάδα να μην έχει έναν τέτοιο τίτλο. Τα τελευταία χρόνια αναζητά επίμονα την κατάκτηση του CL φτάνοντας… τόσο κοντά. Δεν ξέρω πλέον κατά πόσο θα βρει άλλη ευκαιρία για να πετύχει το θαύμα…

«Αποθέωση»

Ο Χουανφράν μπορεί να ήταν ο μοιραίος του τελικού χάνοντας το πέναλτι στην ψυχοφθόρο αυτή διαδικασία, ωστόσο γνώρισε την ΑΠΟΘΕΩΣΗ από τον κόσμο της Ατλέτικο. Ζητούσε συγνώμη με δάκρια στην κερκίδα των φίλων της ομάδα του, οι οποίοι έδειξαν για ακόμη μια φορά τι σημαίνει πολιτισμός στο ποδόσφαιρο, χειροκροτώντας τον ασταμάτητα.

«Άνοδο»

Ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να πανηγυρίσει την ΑΝΟΔΟ στη Γ’ Εθνική μετά από αρκετά χρόνια μέσα στο Προάστιο. Παίζοντας έξυπνα και έμπειρα πήρε τη νίκη που ήθελε κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων, του οποίου έλειπαν ακριβώς αυτά τα δύο πράγματα. Μάλιστα η ομάδα της Φιλιππούπολης τη νέα σεζόν θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος του γειτονικού Νομού στην τρίτη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Κούπα»

Σήμερα είναι προγραμματισμένο το 4ο παιχνίδι των τελικών του μπάσκετ. Αυτά τα παιχνίδια είναι απρόβλεπτα και το είδαμε στα προηγούμενα τρία. Με τον Πρίντεζη απόντα ο Ολυμπιακός έχει θέμα. Θα σηκώσουν την ΚΟΥΠΑ στο ΟΑΚΑ οι ερυθρόλευκοι ή θα πάμε σε 5ο ματς; Σε λίγες ώρες θα το μάθουμε…

«Διοικητικά»

Η Αναγέννηση χθες ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League. Μέσα από οικονομικές αντιξοότητες κατάφερε να πετύχει τον αρχικό της στόχο και μάλιστα με το παραπάνω. Βέβαια η νέα σεζόν αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Αναμένεται ένα θερμό καλοκαίρι κυρίως σε ότι αφορά τα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ των κιτρινόμαυρων…

«Πρόκληση»

Μόνο με θαύμα θα παραμείνει για 6η σερί χρονιά στον πάγκο της Αναγέννησης ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Φαίνεται πως έκλεισε ο κύκλος του Μακεδόνα τεχνικού στην Αναγέννηση. Έχει προσφέρει πολλά στους κιτρινόμαυρους και μάλλον έφτασε η στιγμή να ψάξει μια νέα ΠΡΟΚΛΗΣΗ στην καριέρα του.

«Έργο»

Η μισή Ευρώπη θέλει τον Μπαρτζώκα! Τυχαίο; Δε νομίζω. Ο Έλληνας τεχνικός έχει αποδείξει ποιος είναι και τι ΕΡΓΟ προσφέρει σε ομάδες με άσημους παίκτες. Φυσιολογικό λοιπόν να δίνουν μάχη ακόμη και δυνατές ομάδες έτσι ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

«Πρωτοφανές»

Πρώτη φορά βλέπω τον Ολυμπιακό να ξεκινά κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ από τέλη Μαΐου! Είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ, όμως υπάρχει και σε αυτό εξήγηση. Οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν στη μάχη των προκριματικών του CL τον Αύγουστο, οπότε πρέπει από τον Ιούλη να προετοιμαστούν κατάλληλα. Έτσι και ο σχεδιασμός γύρισε… πιο πίσω!

«Γελοίος»

Το ότι ο Πέπε αρκετές φορές καταντά ΓΕΛΟΙΟΣ είναι λίγο πολύ γνωστό. Οι προσπάθειές του να "εκμαιεύσει" την αποβολή παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League εξόργισε ακόμη και τον Άγγλο θρύλο του ποδοσφαίρου, Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος δεν του... χαρίστηκε μέσω Twitter.

«Σιγουριά»

Δεν ξέρω πραγματικά από πού προέρχεται αυτή η ΣΙΓΟΥΡΙΑ στα γειτονικά Τρίκαλα για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Το λέει και το ξαναλέει ο Γιαλιάς! Υπάρχει θέμα αδειοδότησης και οι κυανέρυθροι θα πάρουν μια θέση στη Super League. Άλλωστε και ο σχεδιασμός που ξεκινούν θα είναι σε πρότυπα ομάδας παραπάνω κατηγορίας. Φαίνεται πως κάτι περισσότερο γνωρίσουν εκείνοι…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...