Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Συλλυπητήρια»

Αυτό που συνέβη στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Καρδ/λας ήταν τραγικό. Θα ήθελα και εγώ μέσω της στήλης μου να εκφράσω τα θερμά μου ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στην οικογένεια του νεαρού, που τόσο άδικα "έφυγε". Καλό παράδεισο Αλέξανδρε…

«Ομοιογένεια»

Εντάξει για τον Όσκαρ Καρντόσο δεν χρειάζονται συστάσεις. Τώρα για τους άλλους… θα δείξει. Πάντως ο Ολυμπιακός για ακόμη μια σεζόν θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός. Το έχουμε συνηθίσει είναι η αλήθεια. Απλά έτσι δεν πρόκειται ποτέ να βρει ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ!

«Σέντρα»

Όλα δείχνουν πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε ΣΕΝΤΡΑ στη Super League. Πάλι καλά… γιατί παραλίγο να φτάσουμε στην 28η Οκτωβρίου! Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο εσύ μπορείς να μας προσφέρεις τέτοιες… συγκινήσεις!

«Ταπείνωση»

Η επιλογή του Γκουαρδιόλα να μην δηλώσει τον Γιαγιά Τουρέ στη λίστα της Μάντσεστερ Σίτι για τους αγώνες των ομίλων του Champions League προκάλεσε την έντονη αντίδραση του μάνατζέρ του. Φυσικά μιλάμε για ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ του καλύτερου Αφρικάνου ποδοσφαιριστής τη τελευταίας 10ετίας...

«Μήνυμα»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έγινε χθες ο 2ος σε συμμετοχές στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που έπεσε στην 3η θέση με ΜΗΝΥΜΑ ζήτησε από τον άλλοτε συμπαίκτη του να συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια στα "λιοντάρια". Το αν αντέχει… θα φανεί στην πορεία!

«Γενειάδα»

Παγκόσμια ημέρα της ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ ήταν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και οι άνθρωποι της Μπενφίκα που διαχειρίζονται τα social media του συλλόγου, φρόντισαν να μας το υπενθυμίσουν. Φυσικά με ποιον άλλον... τον Κώστα Μήτρογλου!

«Σκηνικό»

Απίστευτο ΣΚΗΝΙΚΟ συνέβη στο "Emirates" στα πλαίσια φιλανθρωπικού αγώνα παλαιμάχων μεταξύ Άρσεναλ και Μίλαν. Ήταν η στιγμή της έναρξης με τον Κανού να επιχειρεί να κάνει τη σέντρα παρότι είχε δηλωθεί ως αναπληρωματικός και τον Ζιλμπέρτο να τον βγάζει εκτός αγωνιστικού χώρου! Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες...

«Εισιτήρια»

Το Σάββατο κρίθηκαν τα δύο πρώτα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στο Φράγκο ο Κεραυνός πέτυχε μια καθαρά επαγγελματική νίκη – πρόκριση επί της Ασπίδας. Όμως στη Ματαράγκα έγινε η έκπληξη! Η Μαυραϊκή υποχρέωσε σε βαριά ήττα την Αργεντινή. Βέβαια είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτά τα ματς ορισμένοι προπονητές τα χαρακτηρίζουν… ως δυνατά "φιλικά".

«Φιλικό»

Αρκετές ημέρες χωρίς ΦΙΛΙΚΟ τεστ έχει μείνει η Αναγέννηση και κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Οι παίκτες πρέπει να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Μπορεί να μην βρέθηκε ομάδα στο επίπεδο των "κιτρινόμαυρων", ωστόσο υπήρχαν διαθέσιμοι αντίπαλοι από την Α’ ΕΠΣΚ.

«Δουλειά»

Σοβαρή, πειθαρχημένη και εμφανώς ανανεωμένη παρουσιάστηκε η Εθνική μας στο φιλικό με την Ολλανδία. Βρίσκεται σε σωστό πλέον δρόμο. Φαίνεται πως ο Σκίμπε, κάνει καλή ΔΟΥΛΕΙΑ. Βέβαια χρειάζεται αρκετός ακόμη χρόνος για να δούμε την ομάδα που κατέκτησε το EURO του 2004 και μας έκανε όλους υπερήφανους…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios