Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Τελικός»

Μετά τις δύο κολλητές νίκες με Πανελευσινιακός και Τρίκαλα η ΑΣΑ μπήκε σε μπελάδες. Την ερχόμενη Κυριακή (23/4) έχει μπροστά της έναν ΤΕΛΙΚΟ. Αντιμετωπίζει τον ΑΟΧ στα Χανιά. Μια ομάδα που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο με τους “κιτρινόμαυρους”. Δεν είναι εύκολο το ματς, ωστόσο η ομάδα του Μάγγου θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα.

«Αλλαγές»

Ούτε έναν ούτε δύο, αλλά… 43 (!) ΑΛΛΑΓΕΣ προπονητών έχουν γίνει στη Football League των 18 ομάδων μέχρι σήμερα. Μάλιστα απομένουν 8 αγωνιστικές μέχρι το φινάλε. Συνεπώς ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί. Ας ελπίσουμε όχι πολύ, για το καλό του ποδοσφαίρου…

«Άγχος»

Αρκετά φορμαρισμένος παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό ο Αστέρας Βλοχού. Αυτό διότι οι “κιτρινόμαυροι” απέβαλαν το ΑΓΧΟΣ, το οποίο τους κυρίευε από την αρχή της σεζόν. Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Πανταζή, βρίσκεται στο -2 από την 5άδα και ελπίζει βάσιμα. Βέβαια τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των αντιπάλων.

«Συγκομιδή»

Την χειρότερη -εκτός του Αετού- ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ βαθμών στον δεύτερο γύρο έχει ο Απόλλων Μακρυχωρίου. Μετρά μόλις μια νίκη (κόντρα στον Άγιο Θεόδωρο στην πρεμιέρα του δεύτερου μισού) και τρεις ισοπαλίες. Στις 3 αγωνιστικές που απομένουν η ομάδα του Μπατζιά θέλει το απόλυτο για να σιγουρευτεί πως δεν θα μπλέξει σε περιπέτειες…

«Εγρήγορση»

Με δύο φιλικά κόντρα σε Πάμισσο και Παλαίμαχους, προσπάθησε ο Μάκης Ευαγγέλου να κρατήσει σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ τους ποδοσφαιριστές του, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των επίσημων υποχρεώσεων λίγων Εορτών του Πάσχα.  Μάλιστα τεχνικός των “ερυθρόλευκων” έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και για τα παιδιά που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

«Υποσχέσεις»

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο 22χρονος Έλληνας σούπερ σταρ, με τις εμφανίσεις του αφήνει μεγάλες ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ για το μέλλον. Με τον ρυθμό που βαδίζει αυτό το παιδί… θα αφήσει εποχή στο άθλημα!

«Ψυχολογία»

Εξαιρετικό είναι το κλίμα στην ΑΕ Λεονταρίου. Οι “κιτρινόμαυροι” μετά την μεγάλη νίκη επί του Απόλλων έχουν και τον παράγοντα ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ με το μέρος τους. Μάλιστα, διατηρούν αρκετές ελπίδες για απευθείας παραμονή. Όπως και να’ χει πάντως, η ομάδα του Παφλιά αξίζει κάτι καλύτερο από την θέση στην οποία βρίσκεται.

«Πλάνο»

Τρεις αγωνιστικές απέμειναν μέχρι τη λήξης της κανονικής διάρκειας της Α1 ΕΠΣΚ και ο τίτλος έχει κριθεί. Η Δόξα Μάρκου με την κατάκτησή του πανηγύρισε και την ΑΝΟΔΟ στην κορυφαία τοπική κατηγορία. Μόνο εύκολη δεν είναι η επόμενη μέρα στους “μαυραετούς”, οι οποίοι ωστόσο έχουν… ΠΛΑΝΟ!

«Φαβορί»

Τρεις αγωνιστικές απομένουν μέχρι την καρό σημαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΚ. Ο ΑΟ Σελλάνων βρίσκεται μόνος στην κορυφή και έχοντας ξεμπερδέψει από νωρίς με τα ντέρμπι, αποτελεί το ακλόνητο ΦΑΒΟΡΙ για την πρωτιά. Από κει και πέρα, τα πάντα θα κριθούν στα μπαράζ…

«Μέλλον»

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το ΜΕΛΛΟΝ στην ΑΣΑ. Ο Μπούρμπος δεν φαίνεται διατεθειμένος να συνεχίσει για ακόμη μια χρονιά και οι διοικητικές εξελίξεις το καλοκαίρι θα είναι αναπόφευκτες. Αυτό όμως που προέχει είναι η ομάδα να ολοκληρώσει τη σεζόν πετυχαίνοντας τον στόχο της παραμονής. Διαφορετικάτα πράγματα θα γίνουν απελπιστικά δύσκολα…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...