Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Συστάσεις»

Η αλήθεια είναι πως για τα αδέρφια Τεντολούρη δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα. Ωστόσο οι ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ που τους συνοδεύουν από τα γειτονικά Τρίκαλα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Είναι γεννημένοι… πρωταθλητές ήταν η ατάκα ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου. Όπως και να’ χει ο Απόλλων Μακρυχωρίου με τις προσθήκες αυτές ανεβαίνει επίπεδο!

«Ελπίδα»

Με τα προβλήματα που υπάρχουν σε αρκετές ομάδες του τοπικού, ακόμη παραμένει άγνωστο το πως θα καταρτηθούν τα πρωταθλήματα. Αυτό θα γίνει γνωστό στις 18 Αυγούστου που εκπνέει η προθεσμία συμμετοχής. Μάλιστα, ο ΑΟ Κρανέας που συνεχίζει την ενίσχυσή του, διατηρεί ΕΛΠΙΔΑ να αγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣΚ, σε περίπτωση φυσικά που κάποια ομάδα δηλώσει κώλυμα. Βέβαια, αυτό δεν είναι πάντα θετικό, καθώς οι παράγοντες και ο προπονητής δεν ξέρουν πώς να στελεχώσουν το ρόστερ. Γιατί κάθε κατηγορία είναι… διαφορετική.

«Όραμα»

Μια νέα ισχυρή διοίκηση με… ΟΡΑΜΑ ανέλαβε τον Ήφαιστο, με στόχο να τον οδηγήσει στις επιτυχίες. Άλλωστε οι “ροσονέρι” είναι μια ομάδα με ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο. Θέληση υπάρχει από όλους στο Ξυνονέρι, μένει να φανεί αν η καινούργια προσπάθεια θα αποφέρει αποτελέσματα…

«Μεταγραφές»

Μία μόλις εβδομάδα απέμεινε από την “πρώτη” της Αναγέννησης. Οι “κιτρινόμαυροι” πέρα από την απόκτηση ορισμένων νεαρών της περιοχής μας, δεν έχουν κάνει ακόμη ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Ο χρόνος πιέζει αισθητά πλέον. Βέβαια, υπάρχει και το θέμα της αδειοδότησης που θέτει όριο ηλικίας τα 24 χρόνια. Παρ’ όλα αυτό δεν είναι κρυφό πως για να… φτιαχτεί λίγο ο κόσμος χρειάζονται και κάποια ηχηρά ονόματα. Όπως και να’ χει όμως όλοι πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα σε αυτές τις δύσκολες ομολογουμένως εποχές.

«Ανταγωνιστικό»

Αρκετές ομάδες της Α’ ΕΠΣΚ, κινούνται δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι. Όλα δείχνουν λοιπόν πως το πρωτάθλημα 2017-18 θα είναι πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. Τουλάχιστον σε σχέση με το περσινό, όπου οι 4 πρώτοι είχαν ξεφύγει από το πρώτο κιόλας μισό…

«Συνεργάτη»

Η φιλοσοφία του νέου ΑΠΟΚ είναι να δοθεί έμφαση στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα ο Μπολτσής θέτει ως προϋπόθεση οι παίκτες του να διαθέτουν και εξαιρετικό χαρακτήρα. Εντός και εκτός γηπέδου. Παράλληλα, ο νεαρός τεχνικός απέκτησε και ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ. Αυτός είναι ο καλός του φίλος Κώστας Νούλας, που αναμένεται να εκπαιδεύσει τους τερματοφύλακες. Είναι μια θέση που την ξέρει όσοι λίγοι…

«Άρρωστο»

Όσο περνούν τα χρόνια τόσο πληθαίνουν τα φαινόμενα ποδοσφαιριστών να γυρνούν στο τοπικό, αφήνοντας ομάδες Football League και Γ’ Εθνικής. Μάλιστα πολύ εξ’ αυτών σε ιδανική ηλικία. Και στο κάτωκάτω, γιατί ένα επαγγελματίας παίκτης να παίζει σε υψηλό επίπεδο έχοντας μεγάλες υποχρεώσεις και να φτάνει… να πεινά! Βλέπετε, το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι “ΑΡΡΩΣΤΟ” και θα χρειαστεί χρόνια να συνέλθει…

«Αλλαγές»

Ενδιαφέρον ο νέος ΚΑΠ, ο οποίος αναφέρει πως οι ΑΛΛΑΓΕΣ σε ποδοσφαιρικούς αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και Γ’ Εθνικής, γίνονται τέσσερις! Ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες. Εκεί παραμένουν τρεις. Πάντως με αυτή την τροποποίηση αυξάνονται οι επιλογές των προπονητών σε κάθε αγώνα.

«Βάσανα»

Αρκετές ομάδες των δύο κορυφαίων κατηγοριών του τοπικού ποδοσφαίρου ξεκινούν σήμερα την προετοιμασία τους. Είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό και κάθε προπονητής ρίχνει βάρος. Οι παίκτες θα μπουν στα… ΒΑΣΑΝΑ γνωρίζοντας ωστόσο πως με αυτή την ολιγοήμερη σκληρή δουλειά θα βρει άνετα όλη η σεζόν.

«Μέγεθος»

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες η ΑΕ Καρποχωρίου κατάφερε να σώσει έστω και στα μπαράζ τη χρονιά. Παρ’ όλα αυτά το πάθημα δεν έγινε μάθημα. Μπαίνουμε στον Αύγουστο και η ομάδα δεν έχει ακόμη οργανωθεί. Είναι κρίμα να πάει χαμένη η προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων” , οι οποίοι αποτελούν μεγάλο ΜΕΓΕΘΟΣ στο τοπικό ποδόσφαιρο.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...