ΣΠΑΚ

 

katevas 2024 1139X350

 

Έναρξη της σεζόν για ΣΠΑΚ!

Και επίσημα πλέον ξεκίνησε η προετοιμασία του ΣΠΑΚ για τη σεζόν 2016-17, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ Ανδρών.

Πλέον αρχίζουν να ενσωματώνονται όλοι όσοι από τους αθλητές δικαιολογημένα απουσίαζαν με τον Φώτη Αλεξίου μπορεί να δουλέψει καλύτερα έχοντας στη διάθεσή του σχεδόν ολόκληρο το ρόστερ.

Η Καρδιτσιώτικη ομάδα διατήρησε περσινό κορμό που την οδήγησε στην επιτυχία με την άνοδο από την Β' στην Α2.

Το ρόστερ πλαισιώνουν οι έμπειροι, Αλεξίου Σ., Θάνος, Αφοί Παπαγεωργίου και Γιανουσάς.

Από κει και πέρα τη θέση των Παπαδόπουλου και Μοϊάνου, οι οποίοι αποχώρησαν λόγω σπουδών, αποκτήθηκαν οι Αναγνώστου και Βαϊόπουλος, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί προσεχώς από τη διοίκηση η απόκτηση ενός πασαδόρου καθώς και ενός φοιτητή που αγωνιζόταν σε ομάδα της Κρήτης.

Αυτό το καμμάτι είναι το σημαντικότερο για τον ΣΠΑΚ, με τους αθλητές να δηλώνουν αποφασισμένοι να προετοιμαστούν κατάλληλα, έτσι ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός με την έναρξη της περιόδου.

Πάντως στις τάξεις της ομάδας άπαντες εμφανίζονται με συγκρατημένη αισιοδοξία, με την προσοχή πλέον να πέφτει στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της τεχνικής κατάρτισης.

Τέλος, το πρωτάθλημα της Α2 ξεκινά στις 5 Νοεμβρίου για τον ΣΠΑΚ, ο οποίος θα συμμετάσχει στον 1ο υποόμιλο του Β' Ομίλου που απαρτίζεται από 9 συνολικά συλλόγους.

Στην πρεμιέρα πάντως οι βυσσινί θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό της πόλης τον Πήγασο Κοζάνης.

 

Pin It
 
 
1
2
3
 

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024