ΑΣ Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Ανασύνταξη και συσπείρωση στον ΑΣΚ!

arvithas

 

ilios

Η εντός έδρας ήττα από τον Ερμή Αγιάς στο Θεσσαλικό ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής, πλήγωσε τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, αφαιρώντας του το δικαίωμα να πάρει τους βαθμούς της νίκης και να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα.

Παρά την καλή εμφάνιση και το +11 του πρώτου ημιχρόνου, οι «κυανόλευκοι» εμφανίστηκαν μεταμορφωμένοι προς το χειρότερο στην επανάληψη, δίνοντας το δικαίωμα στον Ερμή Αγιάς να μειώσει σταδιακά τη διαφορά, να περάσει μπροστά στο σκορ και τελικά, στο δραματικό φινάλε να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 70-74.

Η ήττα αλλά και η εμφάνιση, σκόρπισαν απογοήτευση στην ομάδα, αλλά και στο φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας, που βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο πλευρό της, όμως είδε τον Α.Σ.Κ. να δείχνει προβληματική εικόνα στο δεύτερο μέρος και να χάνει το παιχνίδι.

Η ήττα καθήλωσε την ομάδα στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, δημιουργώντας πλέον την ανάγκη άμεσης βελτίωσης του αγωνιστικού προσώπου, ώστε η ομάδα να γυρίσει σελίδα στο πρωτάθλημα. Η Α2 δεν αφήνει κανένα περιθώριο μεμψιμοιρίας, κάθε παιχνίδι είναι καθοριστικό, γι’ αυτό και όλοι στην ομάδα θέλουν να δείξουν μέσα στο γήπεδο τον πραγματικό τους εαυτό.

Παρά την πολύ δύσκολη συνέχεια, με δυο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, με το αήττητο και πρωτοπόρο Περιστέρι και στη συνέχεια στον Παπάγου, όλοι στον Α.Σ.Κ. γνωρίζουν πως η συνέπεια και η διάρκεια στην απόδοση είναι τα κύρια ζητούμενα. Σε κάθε παιχνίδι, εντός ή εκτός έδρας, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ θα επιδιώκει τη νίκη, ώστε να προσθέσει πόντους στη συγκομιδή του και να ανέλθει σταδιακά στο βαθμολογικό πίνακα.

Στην προπόνηση της Δευτέρας έγινε εκτενής συζήτηση μεταξύ του τεχνικού επιτελείου και των παικτών, με στόχο να συσπειρωθούν όλοι γύρω από τον κοινό στόχο της αγωνιστικής ανάκαμψης. Το ίδιο εξέφρασε και η διοίκηση, τονίζοντας την πίστη και την εμπιστοσύνη της στην ομάδα, ζητώντας όμως παράλληλα μεγαλύτερη προσπάθεια, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα, στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου, στο οποίο ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του Περιστερίου, που είναι δικαιολογημένα, το μεγάλο φαβορί για την απευθείας άνοδο.

 

Pin It
 
 
1
2
3
 

Βαθμολογία

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Παναθηναϊκός BC
Παναθηναϊκός BC 22 43
2
Ολυμπιακός BC
Ολυμπιακός BC 22 42
3
Περιστέρι
Περιστέρι 22 37
4
Προμηθέας Πατρών
Προμηθέας Πατρών 22 35
5
Άρης BC
Άρης BC 22 34
6
Κολοσσός Ρόδου
Κολοσσός Ρόδου 22 31
7
ΑΕΚ BC
ΑΕΚ BC 22 31
8
Λαύριο
Λαύριο 22 30
9
ΠΑΟΚ BC
ΠΑΟΚ BC 22 30
10
Μαρούσι
Μαρούσι 22 29
11
ΑΣ Καρδίτσας
ΑΣ Καρδίτσας 22 29
12
Απόλλων Πάτρας
Απόλλων Πάτρας 22 25

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024