Γ' Εθνική

 

katevas 2024 1139X350

 

Μεταγραφικό "καρέ" για τον Ηρακλή Λάρισας!

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών προσθέτοντας βάθος στο ρόστερ του.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Λάρισας:

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τους εξής ποδοσφαιριστές:

1. ΗΛΙΑΣ ΓΚΙΚΑΣ. Ο Ηλίας είναι γεννημένος 19/01/1992 και κατάγεται από τον Βόλο. Μέχρι και τον Δεκέμβριο αγωνίστηκε στον Απόλλων Παραλημνίου έχοντας 5 ασιστ και 5 γκολ. Αγωνίζεται στην επίθεση και κυρίως στην θέση του αριστερού εξτρέμ. Προηγούμενη του ομάδα η Α.Ε. Καρίτσας που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Γ.Σ. Αλμυρού, Τηλυκράτη και Βατανιακό.

2. WALTER BRACAMONTE. O Walter είναι 24χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Βλαχιώτη στο πρωτάθλημα της Football League ενώ την φετινή χρονιά ήταν στον Αετό Μακρυχωρίου απ’ όπου και ήρθε στην ομάδα μας. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Ουνιόν Σάντα Φε, με συμμετοχές τόσο στην Κ20 όσο και στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου της Αργεντινής.

3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Ο Χρήστος είναι γεννημένος το 2004, αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ και την φετινή χρονιά ήταν στον Αετό Μακρυχωρίου απ’ όπου και ήρθε στην ομάδα μας ενώ έχει αγωνισθεί και με τον Φαλανιακό.

4. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΛΙΤΣΗΣ. Ο Βαγγέλης είναι τερματοφύλακας, έχει ύψος 1,90 γεννημένος το 2006 και εντάχτηκε στο τιμ των τερματοφυλάκων υπό τις οδηγίες του Πέτρου Καραναστάση.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios