Γ' Εθνική

 

katevas 2024 1139X350

 

Χατζηλιάδης: "Θέλουμε πάλι να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο"

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Ο κορονοϊός χτύπησε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τις ομάδες να προσπαθούν να μείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς όταν θα συνεχιστεί η δράση.

Μια από αυτές είναι ο Ηρακλής Λάρισας, με τον τεχνικό του συλλόγου Χρήστο Χατζηλιάδη να μιλάει στην Mikriliga.com για το «λουκέτο» στην Γ’ Εθνική και την μίνι προετοιμασία της ομάδας προκειμένου να είναι έτοιμη με την επιστροφή.

«Σίγουρα ζούμε μια δυσκολη κατάσταση στη ζωή μας, που επηρεάζει την ζωή μας τόσο που αγγίζει και το ποδόσφαιρο. Πάνω από όλα είναι η υγεία μας και ελπίζουμε σύντομα να ξανάέρθουμε σε φυσιολογικές συνθήκες ζωής. Παράλληλα θέλουμε να μπορέσουμε και πάλι να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο» είπε αρχικά για να προσθέσει:

«Πάντα οι διακοπές σε τέτοιο επίπεδο επηρεάζουν τις ομάδες αλλά εμείς φροντίζουμε πάντα με τα κατάλληλα μέτρα να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι ώστε όταν πρώτα ο Θεός ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είμαστε σε καλή κατάσταση. Τα παιδιά είναι απόλυτα επαγγελματίες σε συμπεριφορά τόσο στο γήπεδο όσο και στην προσωπική ζωή τους και αυτό μας βοηθά πάρα πολύ».

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios