Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Θέαμα»

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ Αναγέννησης και ΑΟ Τρίκαλα. Βάση της εικόνας των δύο ομάδων το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Λιγοστές φάσεις και κακό το ΘΕΑΜΑ σε ένα παιχνίδι που περιμέναμε να δούμε κάτι καλύτερο. Ήταν ένα ακόμη δείγμα του πόσο χαμηλά έχει πέσει το επίπεδο της Football League.

«Διπλό»

Νομίζω πως έφτασε η στιγμή η ΑΣΑ να πάρει το πρώτο της φετινό ΔΙΠΛΟ. Την προσεχή Κυριακή θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα την ήδη υποβιβασμένη Καλλιθέα. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν τεράστιο κίνητρο, ο αντίπαλος απολύτως τίποτα. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, θα θεωρείται τεράστια αποτυχία, συν του ότι θα βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τους “κιτρινόμαυρους”.

«Διάψευση»

Ορισμένοι νόμιζαν πως η νεοφώτιστη Δόξα Μάρκου θα αποτελέσει τον σάκο του μποξ στα play off της Α’ ΕΠΣΚ 2017-18. Από την πρεμιέρα κιόλας, ήρθε η ΔΙΑΨΕΥΣΗ! Οι “μαυραετοί” έχασαν από τα χέρια τους το διπλό στο γειτονικό ντέρμπι με τον Ατρόμητο. Φανέρωσαν όμως για να τους νικήσει κάποιος θα πρέπει να… ματώσει.

«Επιλογές»

Δεν είχε τι να πει ο Μαρινάκης και κράζει τους παίκτες. Μάλλον όμως ξεχνάει πως όλοι αυτοί που αγωνίζονται στην ομάδα αποτελούν ΕΠΙΛΟΓΕΣ του ίδιου και του επιτελείου του. Ας κάνει πρώτα αυτοκριτική και μετά να μιλήσει για τους υπόλοιπους…

«Απόφαση»

Μία θέση για την Α’ ΕΠΣΚ της νέας αγωνιστικής περίοδο κρέμεται από την ΑΠΟΦΑΣΗ της ένστασης που κατέθεσε ο ΑΟ Κρανέας για το ματς με τον Ταυρωπό. Αυτή αναμένεται το αργότερο μέχρι την προσεχή Πέμπτη. Εκεί θα μπει τέλος σε ένα σίριαλ που είχε πολλά… επεισόδια!

«Ευκαιρία»

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και την Κωνσταντινούπολη, η Λίβερπουλ, θα δώσει το παρών σε τελικό Champions League. Αντίπαλος; Ποιος άλλος η Ρεάλ, η οποία για να φτάσει ως εδώ είχε και μια χείρα βοηθείας. Το φαβορί είναι οι Ισπανοί, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί μια πρώτης τάξεως ΕΥΚΑΙΡΙΑ για Ευρωπαϊκή κούπα των Reds. Η επίθεσή τους θα είναι σε αυτό το ματς η καλύτερη άμυνα…

«Φορ»

Ο Απόλλωνας στο ματς με τη Μητρόπολη έδειξε να δυσκολεύεται αρκετά στο να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία. Ο λόγος ήταν πως έπαιζε χωρίς “καθαρόαιμο” ΦΟΡ. Παρ’ όλα αυτά πήρε την πολύτιμη ισοπαλία και διατηρεί το προβάδισμα για τον τίτλο.

«Σπάνια»

Η ΑΕΚ φέτος τα σάρωσε όλα. Είναι η χρονιά της δικαιωματικά. Πρωταθλήτρια στο ποδόσφαιρο (διεκδικεί και το Κύπελλο), Κυπελλούχος στο μπάσκετ, ενώ χθες σήκωσε και το Champions League. Μαγική και… ΣΠΑΝΙΑ σεζόν για τους “κιτρινόμαυρους”!

«Πρόκληση»

Ο νεαρός Καρδιτσιώτης μεσοεπιθετικός, Γιώργος Σδρόλιας, γιος του προπονητή Θύμιου, διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ηλείας. Μάλιστα, βρίσκεται κοντά σε μια ΠΡΟΚΛΗΣΗ καθώς θα διεκδικήσει με την ομάδα του, Δόξα Νέας Μανωλάδας την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

«Κόπους»

Στη μάχη των μπαράζ ανόδου στην Α2, ρίχνεται την προσεχή Τετάρτη ο ΣΠΑΚ. Η ομάδα του Φώτη Αλεξίου πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν μέχρι τώρα, παίρνοντας αήττητη το πρωτάθλημα ΕΣΠΕΚΕΛ και το Κύπελλο. Πλέον, τώρα θα παίξει τους ΚΟΠΟΥΣ μιας ολόκληρης χρονιάς. Σε αυτή την προσπάθεια έχει ανάγκη τη στήριξη του κόσμου, καθώς τα ματς θα γίνουν στο Κλειστό της Καρδίτσας.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024