Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Εξαιρετικό»

Ποιοτικές, προσεκτικές αλλά και ουσιαστικές είναι οι κινήσεις που πραγματοποίησε στο μεταγραφικό παζάρι ο ΑΟ Μυρίνης. Γιατί όπως δήλωσε ο Πρόεδρος των "κυανόλευκων", μόνο αν υπάρξει κάτι το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ θα το σκεφτούνε για άλλη μεταγραφή. Πάντως οι νεοφώτιστοι με δεδομένο ότι είχαν από πέρσι μια γερή βάση στο ρόστερ τους, δείχνουν ότι θα είναι ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα.

 

«Μάχη»

Θα περιμένουμε λίγο να δούμε πως θα κινηθούν το επόμενο διάστημα, μεταγραφικά πάντα, οι ΑΟ Σελλάνων και ΑΟΚ. Γιατί όπως είναι μέχρι τώρα τα πράγματα, θα τολμήσω να πω… πως προβλέπω μεγάλη ΜΑΧΗ μεταξύ Ατρόμητου Παλαμά και Δόξα Μητρόπολης για τον τίτλο – άνοδο!

«Ζόρι»

Σίγουρα δεν ήταν και τόσο κομψό αυτό που έκαναν οι υπεύθυνοι της Μαν. Γιουνάιτεντ στον Μαρσιάλ. Με το ΖΟΡΙ μωρέ να πάρετε το Νο9 από τον άνθρωπο. Και χωρίς μάλιστα να τον ρωτήσουν το έδωσαν σε ποιον άλλον; Στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φυσικά. Εντάξει μεγάλο όνομα και πιο έμπειρος ο Σουηδός αλλά τουλάχιστον έπρεπε να ενημερώσουν και τον Γάλλο για αυτή τους την κίνηση…

«Μεταγραφή»

Θεωρώ πως ίσως η σημαντικότερη ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ του Ατρόμητου Παλαμά μέχρι τώρα είναι εσωτερική. Και ακούει στο όνομα… Σωτήρης Κόκκινος. Μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της περσινής Α’ ΕΠΣΚ και έναν από τους κορυφαίους παίκτες των τελευταίων ετών στο τοπικό πρωτάθλημα. Σίγουρα αποτελεί μεγάλη υπόθεση η παραμονή του νεαρού επιθετικού σοτυς "πράσινους".

«Σκυτάλη»

Αλλαγή στη ΣΚΥΤΑΛΗ της Ένωσης Β’ Εθνικής είχαμε την περασμένη εβδομάδα, με τον Σφακιανάκη να διαδέχεται τον επί σειρά ετών Πρόεδρο της διοργανώτριας, Καλογιάννη. Το ζητούμενο είναι να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση στη Football League και γενικότερα στο ποδόσφαιρο, γιατί αν πάμε όπως πέρσι… όλο και λιγότεροι θα έρχονται στα γήπεδα!

«Δράση»

Περίπου στα μέσα του Σεπτέμβρη θα επιστρέψει στην ΔΡΑΣΗ ο Κρ. Ρονάλντο. Τουλάχιστον αυτό έκανε σαφές με δηλώσεις του ο ίδιος. Τώρα οι οπαδοί του θα στενοχωρηθούν αλλά έτσι είναι αυτά. Τουλάχιστον θα τους παρηγορήσει η Χρυσή Μπάλα που αναμένεται να πάρει. Γιατί με τέτοια σεζόν… την έχει στο ήδη στο σπίτι του!

«Λαχεία»

Ήταν να μην πάρει μπρος η ΑΣΑ. Ξεκίνησε και δε τη σταματά κανείς στο μεταγραφικό παζάρι. Βέβαια οι κινήσεις εμπεριέχουν και δόση ρίσκου. Μιας και ιδικά οι ξένοι, δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να προσφέρουν. Άλλωστε αυτές οι προσθήκες είναι ΛΑΧΕΙΑ. Ποιος ξέρεις μπορεί και να βγουν… “λαβράκια”!

«Είδωλο»

Ο Παϊτίμι Κασάμι εθεάθη και φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την κόρη του Γιάννη Αλαφούζου, Ελένη! Οι δυο τους διασκέδασαν σε γνωστό κλαμπ στην Βάρκιζα. Μάλιστα έβγαλαν μαζί και φωτογραφία. Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό. Τι μπορείς να κάνεις όταν το αγαπημένο σου χρώμα είναι το πράσινο και το ΕΙΔΩΛΟ σου είναι… ερυθρόλευκο!

«Επιστροφή»

Στον ΑΟ Κρανέας συνεχίζουν πυρετωδώς τον σχεδιασμό του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Μέχρι τώρα έχουν γίνει τρεις μεταγραφές, ενώ ανανέωσε και σχεδόν όλος ο περσινός κορμός. Μάλιστα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του "Ντέιβιντ", ο οποίος με το μαγικό δεξί που διαθέτει, μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στην επίθεση των ερυθρόλευκων.

«Στυλοβάτης»

Σημαντική είναι η ενίσχυση του Απόλλων Λάρισας, των Θεοδοσιάδη και Σάββα. Τελευταίο απόκτημα για τους "κυανόλευκους" ο Αργεντίνος μέσος, Πέντα. Ήταν επί σειρά ετών ο ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ της μεσαίας γραμμής του Αιγινιακού. Μάλιστα για τον ίδιο ενδιαφέρθηκαν και ομάδες της Super League, κάνοντας ακόμη μεγαλύτερη την μεταγραφική επιτυχία του Λαρισινού συλλόγου. Επειδή τον έχω παρακολουθήσει από κοντά, θα ήθελα κάποια στιγμή να τον δω στην 11άδα της ΑΣΑ…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...