Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Χειρότεροι»

Δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να μεταμορφωθεί αυτός ο Ολυμπιακός που είδαμε την περασμένη Τετάρτη στο "Καραϊσκάκης". Όχι ότι η Μπερ-Σεβά είναι καμιά σοβαρή ομάδα, αλλά οι ερυθρόλευκοι μέχρι τώρα τουλάχιστον έδειξαν να είναι οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ των τελευταίων ετών. Πάντως με 30% ποδόσφαιρο οι Πειραιώτες θα περάσουν στην επόμενη φάση.

«Διάδοχος»

Βρέθηκε ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ του Κριστιάνο Ρονάλντο; Μάλιστα ο ίδιος ο CR7 είναι αυτός που τον βρήκε! Και το όνομα αυτού; Mariano Diaz. Παιδί πάντως δεν τον λες, γιατί σήμερα έκλεισε το 23ο έτος της ηλικίας του. Τον λες όμως ταλαντούχο, ικανό σκόρερ, πράγμα που απέδειξε στο φιλικό προετοιμασίας της Real Madrid με την Chelsea, στον Καναδά.

«Χιλιόμετρα»

Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μπήκε η Αναγέννηση. Μετά το χθεσινό ρεπό – ξεκούραση, από σήμερα οι "κιτρινόμαυροι" θα αρχίσουν να "καταπίνουν" χιλιόμετρα. Και αυτά δεν θα είναι λίγα. Είπαμε η προετοιμασία θέλει θυσίες. Γιατί στο πρωτάθλημα φαίνεται όλη η δουλειά που γίνεται… το καλοκαίρι! Και στη Footaball League, χρειάζεται… άφθονος ιδρώτας.

«Ρόστερ»

Το ΡΟΣΤΕΡ της Αναγέννησης σχεδόν κατά 99% έχει κλείσει. Αν υπάρξει κάποια προσθήκη αυτή θα γίνει σε περίπτωση που ο Γιάννη Μάγγος διακρίνει κενά. Πάντως οι “κιτρινόμαυροι” για ακόμη μια φορά θα μπουν στο νέο πρωτάθλημα με χαμηλό μπάτζετ και ταπεινά. Το ίδιο έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια και… δικαιώθηκαν!

«Επιστροφή»

Έτσι είναι αυτά… Τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Δεν τους άρεσε ο Λουκάκου στην Τσέλσι και τον πούλησαν στην Έβερτον. Τώρα ο Αμπράμοβιτς δίνει τα διπλάσια για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Βέλγου επιθετικού. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά. Ιδιαίτερα όταν οι ιδικοί είναι… τραγικοί!

«Διακοπές»

Τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ του απολαμβάνει ο "Γκαλιάνι" και τα πάντα έχουν παγώσει στον Άρη Καρδίτσας. Όπως και να το κάνουμε είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι μάλιστα διατήρησαν στο 100% τον περσινό τους κορμό. Τώρα με μια – δύο προσθήκες ακόμη θα κλείσει το ρόστερ.

«Μένος»

Τέτοιο ΜΕΝΟΣ με τον Ιγκουαΐν δεν έχω ξαναδεί. Οι Ναπολιτάνοι έχουν πάρει πολύ σοβαρά το ότι τους άφησε για τη Γιουβέντους. Μέχρι και κάδους απορριμμάτων έφτιαξαν με το πρόσωπό του! Φυσικά αυτό δεν πτοεί με τίποτα τον Αργεντινό, ο οποίος ζει πλέον σε ένα “φτωχικό” που του παρέχει η Βέκια Σινιόρα αξίας 30.000€ το μήνα!

«Υπέρογκα»

Και εκεί που νομίζαμε πως το BREXIT θα επηρέαζε οικονομικά το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League, μάλλον διαψευστήκαμε. Όχι μόνο προβλήματα δεν βλέπουμε αντίθετα τα ποσά που δαπανούν κυρίως οι πέντε μεγάλοι είναι… ΥΠΕΡΟΓΚΑ. Άσε που αν ο Πογκμπά πάει στη Γιουνάιτεντ με τα χρήματα που ακούγονται θα σπάσουν και ρεκόρ μεταγραφής!

«Αποκαλυπτήρια»

Σχεδόν οι μισές και πλέον ομάδες της Α’ ΕΠΣΚ, έχουν σήμερα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ. Είναι η μέρα τέτοια. Δευτέρα και 1η ο μήνας. Μπορεί κάποιοι να μην ασχολούνται ή να μην δίνουν σημασία στην προετοιμασία, ωστόσο το χτίσιμο των ομάδων από εδώ ξεκινά. Ναι, για τους παίκτες είναι κάπως βασανιστικό και βάρβαρο, αλλά η κούραση αυτή θα αποφέρει καρπούς σε όλη τη σεζόν.

«Οργάνωση»

Χρειάστηκε να περιμένει λίγο αλλά η αναμονή αυτή τον δικαίωσε. Ο λόγος για το Μακρυχώρι, που πλέον χαίρει μιας διοίκησης που τη διακατέχει η λέξη ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Δεν έχει συμπληρώσει ακόμη έναν μήνα το νέο Δ.Σ., ωστόσο η προσπάθεια και η δουλειά που κάνει σε όλα τα επίπεδα είναι άξια συγχαρητηρίων. Ταπεινά και με χαμηλούς τόνους θα δημιουργήσει, με τον Μπατζιά στο τιμόνι, τον νέο… Απόλλων!

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

magoula

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n