Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Διάρκεια»

Παρότι είχε το μικρότερο μπάτζετ και ρόστερ ο ΑΟ Σελλάνων κατέκτησε τον τίτλο και παράλληλα την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Κι όχι άδικα εδώ που τα λέμε, καθώς η ομάδα του Καλογεράκη είχε ΔΙΑΡΚΕΙΑ αλλά και σταθερότητα σε όλη τη σεζόν. Πάντως το Προάστιο ζει πλέον στιγμές… δόξας.

«Επιστροφή»

Φαίνεται πως η περσινή σεζόν αποτέλεσε μια κακή παρένθεση για τον Προδρομιακό. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην Α1 ΕΠΣΚ είναι γεγονός και μάλιστα ήρθε άμεσα. Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου έδειξε να το θέλει περισσότερο από κάθε άλλον στα play off και δίκαια κατέκτησε την άνοδο.

«Ανώτερος»

Ο Διαγόρας κατάφερε να πάρει την άνοδο από τα play off του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΚ και μάλιστα με ευκολία. Ήταν ΑΝΩΤΕΡΟΣ των αντιπάλων του και δίκαια πέτυχε τον στόχο του. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως στα σημεία είχε χάσει το τίτλο από τη Νίκη Καμινάδων στην κανονική διάρκεια της σεζόν!

«Προπονητής»

Ο ΑΣΚ την φετινή σεζόν πραγματοποίησε μια ονειρική πορεία με την οποία πέτυχε την ιστορική άνοδο στην Α2. Ο πρωτεργάτης αυτής της ασύλληπτης επιτυχίας, Κώστας Ρουμελιώτης αποτελεί πλέον παρελθόν. Το αν ήταν ορθή ή όχι αυτή η επιλογή, θα φανεί στο παρκέ. Πάντως ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που καίει αυτή τη στιγμή τους “κυανόλευκους”. Υπάρχει πάντως χρόνος για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

«Πρόκληση»

Δεν αμφέβαλε ποτέ κανείς πως η Γ’ Εθνική αποτελεί μια μεγάλη ΠΡΟΚΛΗΣΗ για τον ΑΟ Σελλάνων. Οι “κυανόλευκοι” διαθέτουν έναν αρκετά καλό κορμό παικτών που με την στελέχωση 5-6 έμπειρων στην κατηγορία, μπορούν να ανταπεξέλθουν μια χαρά. Πάντως χρειάζεται σωστή διαχείριση μιας και οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

«Άνοδος»

Μπορεί στην Παλαμαϊκή να ξεκίνησαν με χαμηλούς τόνους, ωστόσο σαν κρυφός στόχος υπήρξε ανέκαθεν η ΑΝΟΔΟΣ. Αυτό πιθανότατα να ήταν και το μυστικό επιτυχίας της ομάδας του Βασίλη Ανυφαντάκου. Μάλιστα, ο Παλαμάς απέκτησε πλέον ακόμη έναν σύλλογο στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου, δείχνοντας πως κάνει βήματα προόδου…

«Έδρα»

Το πάλεψε ο Ολυμπιακός στον τελικό της Euroleague, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Και πώς να συμβεί το αντίθετο εδώ που τα λέμε, αφού οι Τούρκοι έπαιζαν στην ΕΔΡΑ τους. Λες και σώθηκαν τα γήπεδα στην Ευρώπη. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει γιατί, αδικούνται ομάδες. Και όταν μιλάμε για τόσο κορυφαία διοργάνωση, χρειάζεται λιγάκι παραπάνω προσοχή…

«Ευκαιρία»

Θεωρώ πως η φετινή Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Έδειξε σταθερότητα και σοβαρότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επειδή η Ρεάλ αμυντικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αποτελεί μοναδική ΕΥΚΑΙΡΙΑ για την “Κυρία” να σηκώσει την κούπα του Champions League.

«Ανάσα»

Το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ ήταν απλά… συγκλονιστικό. Άλλωστε, είδαμε πως ο τίτλος κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Η Δόξα Μητρόπολης έφτασε μια ΑΝΑΣΑ από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως το γκολ του ΑΟΣ στο 89’ της στέρησε αυτή τη χαρά. Πάντως οι “κιτρινόμαυροι” αν διατηρήσουν σταθερό τον κορμό τους, τη νέα σεζόν θα είναι το σούπερ φαβορί για την κορυφή…

«Πετυχημένη»

Ο ΑΟ Κρανέας, ξεκίνησε τη σεζόν με αρκετές δυσκολίες, ωστόσο πραγματοποιώντας έναν εντυπωσιακό δεύτερο γύρο, όντας η καλύτερη ομάδα σε συγκομιδή βαθμών στην Α1 ΕΠΣΚ, έφτασε στα play off. Εκεί στο πιο κρίσιμο σημείο “χτυπήθηκε” από τραυματισμούς που του στοίχησαν ακριβά. Όπως και να’ χει η σεζόν μόνο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ μπορεί να θεωρηθεί για τους “ερυθρόλευκους”.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...