Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Παραμονή»

Ο ΑΟ Σελλάνων έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΚ που παράλληλα του χάρισε την άνοδο στη Γ' Εθνική. Μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία έχει φυσικά και ο Λάμπρος Καλογεράκης. Μάλιστα, στις πρώτες επαφές με τη διοίκηση υπάρχει κοινή επιθυμία για την ΠΑΡΑΜΟΝΗ του έμπειρου τεχνικού στους "κυανόλευκους". Τα πάντα όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά το ΔΣ της Τρίτης (6/6).

«Βασίλισσα»

Η Ρεάλ κατάφερε να κάνει πάρτι στον τελικό του Champions League κατακτώντας το για 2η σερί σεζόν. Μόνο η Μίλαν το είχε καταφέρει επί πρωταθλητριών. Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ήταν καθολικά ανώτερη και δίκαια πήρε το τρόπαιο. Δεν λέει με τίποτα να πέσει από τον θρόνο της η ισπανική ομάδα. Έτσι, έφτασε τις 12 συνολικά κατακτήσεις, αφήνοντας πολύ πίσω τους υπόλοιπους. Όλα αυτά χάρη στον εκπληκτικό CR7 που κάνει… παπάδες!

«Μέλος»

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Φύλλου, ο Χρήστο Αναστασόπουλος. Ο νεαρός τεχνικός αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους από τους “κυανόλευκους”. Μάλιστα, θα φύγει γεμάτος καθώς ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της σπουδαία επιτυχίας με την άνοδο της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΚ μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Άλλωστε, έστω κι έτσι θα παραμείνει ΜΕΛΟΣ της οικογένειας του ΑΟΦ!

«Μερίδιο»

Η ΑΣΑ μετά την ισοπαλία στο Μενίδι και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία χωρίς προβλήματα. Έτσι, το ματς με τον ΟΦΗ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Μέσα σε μια δύσκολη σεζόν που πέρασε από σαράντα κύματα η ομάδα του Γιάννη Μάγγου, φάνηκε πιστή στο ραντεβού της με την Football League. Σε αυτή την επιτυχία φυσικά, μεγάλο ΜΕΡΙΔΙΟ έχει και ο νεαρός προπονητής των “κιτρινόμαυρων”. Έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια επιμονή και πολύ περισσότερο υπομονή…

«Συζητήσεις»

Σχεδόν τέσσερις μήνες απραξίας συμπλήρωσε ο Μάκης Κουτρούλιας, ο οποίος ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις. Πολύ πιθανή φαντάζει πλέον η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του στο τοπικό ποδόσφαιρο μετά από έναν χρόνο απουσίας στην Κέρκυρα, Μάλιστα βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ με ομάδα της Α1 ΕΠΣΚ που εδρεύει στην Καρδίτσα.

«Κύκλος»

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν και δύο σερί στον πάγκο της ΑΠΟΚ ο Θύμιος Σδρόλιας αποχώρησε σαν φίλος από το Καρδιτσιώτικο σωματείο. Πρόσφερε πολύ κατά την παραμονή του στους “μπλε” και φαίνεται πως ο ΚΥΚΛΟΣ στην ομάδα έκλεισε οριστικά. Άλλωστε, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου βρίσκεται πλέον σε μια μεταβατική περίοδο στην οποία θα βασιστεί αποκλειστικά σε νεαρά ταλαντούχα παιδιά.

«Πρωταγωνιστής»

Μετά από μια δύσκολη σεζόν ο Άρης Καρδίτσας κατάφερε να την κλείσει με θετικό τρόπο, νικώντας στο μπαράζ τον Ήφαιστο. Μεγάλος ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ήταν ο “Γκαλιάνι” που μετά από αρκετά χρόνια φόρεσε τα γάντια και μάλιστα ήταν εξαιρετικός. Το γεγονός ότι απέκρουσε 2 πέναλτι, τα μαρτυρά όλα. Άλλωστε, η τέχνη δεν ξεχνιέται. Έτσι, οι “κιτρινόμαυροι” ελπίζουν σε άνοδο σε περίπτωση που δεν δηλώσει συμμετοχή κάποια ομάδα της Α1 ΕΠΣΚ.

«Κέρδος»

Το παιχνίδι της ΑΣΑ κόντρα στον ΟΦΗ ήταν αδιάφορο βαθμολογικά. Έτσι, δόθηκε η δυνατότητα στον Γιάννη Μάγγο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Άλλωστε αυτό ήταν το ΚΕΡΔΟΣ των “κιτρινόμαυρων” και το αποτέλεσμα δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

«Ντεμπούτο»

Ήταν το 67’ της αναμέτρησης , ΑΣΑ – ΟΦΗ, όταν στο παιχνίδι πέρασε ο Γιώργος Τζέλλος. Αυτή τη στιγμή θα τη θυμάται για όλη του ζωή ο νεαρός μέσος των “κιτρινόμαυρων”, καθώς έκανε το ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ του στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για τον ίδιο που θα χρειαστεί να παλέψει σκληρά για να πάρει περισσότερες συμμετοχές τη νέα σεζόν.

«Επαφές»

Η δουλειά του Μάκη Ευαγγέλου στον ΑΟ Κρανέας είναι αποδεδειγμένη. Άλλωστε τα αποτελέσματα λένε πάντα… την αλήθεια! Η ομάδα έφτασε μετά από χρόνια μια ανάσα από την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΚ. Έτσι, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσουν οι πρώτες ΕΠΑΦΕΣ μιας και υπάρχει διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios