ΣΠΑΚ

 

katevas 2024 1139X350

 

Ασταμάτητοι οι έφηβοι του ΣΠΑΚ!

Ακόμη μια σπουδαία νίκη πέτυχαν οι έφηβοι του ΣΠΑΚ την Κυριακή 26 Νοεμβρίου αγωνιζόμενοι απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Άμιλλας στο ΕΑΚ Τρικάλων.

Ο αγώνας είχε διάρκεια περίπου 2 ώρες, καθώς και οι δύο ομάδες επιζητώντας τη νίκη αγωνίστηκαν με σθένος χαρίζοντας ένα αξιόλογο θέαμα στους φιλάθλους που χειροκρότησαν την προσπάθειά τους.

Η ομάδα του ΣΠΑΚ δεν ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι και γι' αυτό έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να προηγηθούν και να κερδίσουν το πρώτο σετ, αν και οι παίκτες της κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια από τα μισά του σετ να ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά.

Στο δεύτερο σετ ο ΣΠΑΚ μπήκε στο γήπεδο δυναμικά, αποφασισμένος να κερδίσει και έτσι κατάφερε να κατακτήσει το σετ με αρκετή άνεση (16-25).

Στα επόμενα δύο σετ οι έφηβοι του ΣΠΑΚ έδειξαν την υπεροχή τους φτάνοντας έτσι στο τελικό 1-3.

Οι έφηβοι του ΣΠΑΚ θα δώσουν τον τελευταίο τους αγώνα για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ (στο οποίο και μετρούν μόνο νίκες) την επόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο κλειστό της Καρδίτσας έχοντας εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στη B' φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Τα σετ: 25-23, 16-25, 23-25, 19-25.

Σύνθεση:

ΣΠΑΚ (Παπαγεωργίου Αν.): Γαλάνης Ν., Χατζάτογλου Στ., Κωτούλας Ευθ., Μπούσδας Γ., Σφακιανάκης Κ., Ντούρλιας Αν., Ντόμπρα Ίβο, Γεωργίου Ηλ., Φατόλας Δ.(λ).

 

Pin It
 
 
1
2
3
 

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024